Zvijezde

Rihanna je i službeno zaražena Hollywoodom

Prilagodila se i Rihanna - golišave kostime zamijenila je pravim ozbiljnim izdanjem, i to zbog svog prvog filma. Zvijezda s Barbadosa pojavljuje se u novom znanstveno - fantastičnom trileru, a ima li njezina glumačka karijera blistavu budućnost?

Nakon što je pjesmama i albumima u pet godina utržila gotovo 200 milijuna dolara, Rihanna je zaplivala filmskim vodama.

Premijera znanstveno fantastičnog trilera Battleship održana je na nosaču zrakoplova u Tokiju, na kojem je inače golišava zvijezda zaboravila na golotinju i provokacije te se zahvalila američkim marincima.

"Vi ste naša inspiracija! Vi ste nezamjenjivi i to ne uzimamo zdravo za gotovo! Hvala vam što ste nam uopće dopustili da dođemo i postanemo dio vašeg svijeta čak i nakratko", rekla je Rihanna.

Film redatelja Petera Berga nije oduševio kritičare, ali je od Rihanne napravio pravu glumicu koja je odsad i službeno zaražena Hollywoodom.

"Bilo je nevjerojatno! To je moj prvi film pa možete zamisliti koliko sam bila nervozna, ali sam bila za izazov. Prvog dana redatelj mi uopće nije dao da razmislim, a već sam snimala scenu s tekstom koji nikad nije bio dio scenarija. Tako da nisam stigla biti živčana, bilo je nevjerojatno. Radila sam sa sjajnom ekipom i puno sam naučila, pa se radujem novim filmovima nakon ovog", izjavila je novopečena glumica.

Promotivna turneja filma Battleship nekim se novinarima pokazala kao savršena prilika za ispitivanje o Rihanninu privatnom životu.

Nekoliko dana prije Japana, u Londonu je imala pravi diva trenutak, pa je na pitanje novinara hoće li je Ashton Kutcher pratiti na putovanju, odgovorila: "Sretna sam i slobodna, ako ste me to pitali!"

Usporedo s novim filmom, Rihanna je najavila da će sljedeće godine krenuti na novu svjetsku turneju. Svjesna činjenice da pjevačice uglavnom propadaju u glumačkim pokušajima, ova zvijezda ipak ostaje vjerna glazbi, a na redu je i prva modna kolekcija.

Reci što misliš!