Zvijezde

Tko od naših zvijezda žuri u bračnu luku?

Malo sjevernije od Šibenika, u Vodicama, ovog su vikenda partijale brojne zvijezde predvođene Ivom Jerković i Markom Grubnićem. Njihova ljetna turneja uključuje noćne provode, izležavanje na plaži, jedrenje i, naravno, naš žuti mikrofon, pa tračeva imamo na bacanje.

Gdje god da ste se okrenuli na otvorenju jednog vodičkog bara ovog vikenda oko vas su se kretale samo zgodne žene. I ovaj put, seksi Hrvatice uglavnom su doma ostavile svoje jače polovice.

"Ljubavni život uvijek je bolje skrivati dok nije to nešto preozbiljno i to pred svadbu", kazala je manekenka Iva Jerković.

Čini se da je onda bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić već jednom nogom zakoračila u bračne vode, jer svoju jaču polovicu ponosno pokazuje.

"On je tu zato što ja to želim. On mi je najbolje društvo", priznala je Ivana Ergić.

Problemi nastaju tek onda kad se domaće ljepotice pojave na paparazzo fotkama sa frajerima s kojima ne bi smjele biti. No, seksepilna Iva svoju intimu jako dobro skriva.

"Mislim da kad se hoćeš sakriti, možeš se sakriti. Nije to nikakav problem. Samo mislim da se ti ljudi možda ne žele skrivati. Nema tog paparazza da te uhvati onda kad ti ne želiš da te fotka", zaključila je Iva.

Iva i Maja Cvjetković, čini se imaju istog savjetnika za skrivanje. Samo što je Iva položila puno više ispita i to s boljom ocjenom, pa je paparazzi nikada nisu ulovili s odabranikom njezina srca. Upravo tu je Maja zakazala, jer je njezina veza sa Davorom Šukerom ovjekovječena na brojnim fotografijama.

"Ne krijem ništa. Nema me se u čemu uloviti, ali slažem se s Ivom. Sve što se hoće sakriti može se sakriti od očiju javnosti", dodala je Maja Cvjetković.

Marko Grubnić nema problema sa skrivanjem od očiju javnosti. Dapače, on toliko uživa u životu  da želi da za to zna cijeli svijet.

"Moram se pohvaliti da sam danas najbogatiji čovjek na svijetu jer sam proveo najsavršeniji dan na svijetu sa svojim prijateljima na brodu. Lijepo smo plovili, uživali, jeli i kupali se", ispričao je Marko Grubnić.

Osim što je glavni za stajling ljepoticama, Marko glavnu riječ vodi i na brodu.

"Ja sam ti mali od broda, sve znam, sve što treba. Nije da sam kapetan, ali, onako, od pomoći sam", nije bio skroman Modni mačak.

Maja Cvjetković također je priznala kako se sjajno snalazi na moru. Stoga, čini se kako kapetanica Maja ima problema samo s usidravanjem jer još uvijek nije uplovila u svoju  mirnu luku.

Iako i Iva Jerković tvrdi kako joj vjenčanje nije na listi prioriteta, brilijantni prsten na njenoj ruci govori: 'svadba možda i nije toliko daleko'.

Reci što misliš!