Zvijezde / Strane zvijezde
Kourtney Kardashian ponovno zajedno sa Scottom Disickom i čekaju četvrto dijete?
Instagram

Širenje obitelji

Kourtney Kardashian ponovno zajedno sa Scottom Disickom i čekaju četvrto dijete?

'Kourtneyin cilj je imati što više djece poput njene majke i želi da svi budu otprilike bliski u godinama. Postat će 'mašina za djecu' u sljedećih nekoliko godina'

Kourtney Kardashian već ima četvero djece s Disickom - Masona, Penelope i Reigna. No, čini se kako će Kourtney, uz brata Roba, također proširiti svoju obitelj, ali ponovno s Disickom. Znači li to da su opet zajedno?

"Kourtney nije trudna, ali priprema svoje tijelo za trudnoću vitaminima i hranom koju joj je liječnik preporučio. Spremna je za četvrto dijete sa Scottom i ne želi usvojiti ili imati surogat-majku", kazao je izvor blizak obitelji. 

Šuškanja su krenula kad je Kourtney počela nositi vrećaste majice u javnosti pa su njeni vjerni obožavatelji odmah posumnjali da nešto ne štima s obzirom na to da Kourtney voli usku odjeću.

 

I know it's now November, but...

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Nov 1, 2016 at 8:16am PDT

"Kourtneyin cilj je imati što više djece poput njene majke i želi da svi budu otprilike bliski u godinama. Postat će "mašina za djecu" u sljedećih nekoliko godina", nastavio je izvor.

"Kourtney voli Scotta više nego ikad jer je napokon muškarac kakvog je htjela. Trijezan je i u potpunosti se preokrenuo za nju i svoju obitelj."

Par je često viđen zajedno u posljednje vrijeme, a izvor tvrdi kako Disick osjeća isto za Kourtney.

Reci što misliš!